Arkivfoto

Arkivfoto

1.032.000 kroner: Kvinde snød så vandet drev

30 forhold vedrørende bedrageri, databedrageri, underslæb og dokumentfalsk

En kvinde på 26 år var i går sigtet for i alt 67 forhold vedrørende bedrageri, databedrageri, dokumentfalsk, overtrædelse af bogføringsloven og nogle overtrædelser af færdselsloven ved retten i Horsens, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Sagen blev gennemført som en tilståelsessag, efter at Sydøstjyllands Politi havde efterforsket sagen, mens kvinden var varetægtsfængslet. Hun blev dømt skyldig i cirka 30 forhold vedrørende bedrageri, databedrageri, underslæb og dokumentfalsk for i alt ca. 1.032.000 kr.

Der er tale om bedrageri mod messer og 'Ladies Night' i flere jyske byer overfor leverandører af forskellige varer og ydelser. I forbindelse med krav om forudbetaling havde hun fremsendt dokumentation for betaling til de pågældende leverandører, samt overfor kunder, der havde købt tøj og sko mv., idet hun indtastede og hævede større beløb på kundernes konti end det de købte for. Herudover blev hun dømt for overtrædelse af bogføringslov og færdselsloven.

Kvinden fik en straf på 1 år og 6 mdr. fængsel som en kombinationsdom, hvor de 6 mdr. skal afsones, men hvor resten blev betinget med vilkår om tilsyn og prøvetid. Herudover fik hun en bøde på 50.000 kr. for overtrædelser af færdselsloven, ligesom førerretten blev ubetinget frakendt hende i 6 måneder.

Hun blev dømt til at betale erstatning i de forhold, hun blev fundet skyldig i.

Den dømte tog betænkningstid i 14 dage vedrørende anke af dommen.

Publiceret 04 July 2018 10:26