Foto: Localeyes.dk

29-årige Nick likvideret: Vidne så det hele ske

Den 29-årige Nick Jørgensen blev skudt og dræbt, da tre mænd trængte ind i det hus, hvor han befandt sig

Søndag var politiet massiv til stede på Mullerupvej 11 i Mullerup, som ligger mellem Kalundborg og Slagelse. Her blev 29-årige Nick Jørgensen fra Korsør skudt og dræbt, da tre mænd trængte ind i et hus og skød ham søndag morgen.

Det skriver TV 2.

"Der trænger tre mænd ind i på adressen lidt før klokken 09.00 i morges. Så afgiver de skud mod en 29-årig mand, som opholdt sig på adressen. Han afgik ved døden som følge af det her skud," fortæller Carsten Andersen, der er kommunikationsansvarlig ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Herefter stak de tre mænd af i en lille grå bil, der kørte mod Gørlev. Politiet eftersøger lige nu de tre personer, og her søger man især fra hjælp fra offentligheden.

"Vi arbejder med mange forskellige teorier. Vi håber meget på, at der er nogen, som måske har set et eller andet før, under eller efter hændelsen. Man må meget gerne henvende sig til os – også hvis man ved noget, som man tror, at vi må være blevet opmærksomme på. Ring hellere én gang for meget end én gang for lidt," siger Carsten Andersen til TV 2.

Politiet blev alarmeret klokken 08.52 af en person, der var til stede i huset, da drabet skete. Personen er siden blevet afhørt, men politiet ønsker ikke at oplyse mere om vedkommende af hensyn til personens sikkerhed.

Publiceret 09 July 2018 00:00