Politiet jagter disse to udenlandske kvinder: Hjælp os med at finde dem inden de slår til igen

To udenlandske kvinder efterlyses nu med billede af politiet, der meget gerne vil have fat i de to svindlere

Lørdag den 16. juni 2018 indfandt 2 kvinder sig i ”Clausens Konditori” i Kerteminde, hvor de forøvede tricktyveri overfor ekspedienten i forretningen.

Kvinderne købte varer for kr. 46,- , som blev betalte med kr. 1000,-. I forbindelse med tilbagebetaling af byttepenge skabte kvinderne så meget forvirring, at ekspedienten først for sent opdagede, at der blev tilbagebetalt 500,- kr. for meget til kvinderne.

Kvinderne signaliseres som:

A: Kvinde, udlænding, mørk i huden, 18-25 år, lav og kraftig af bygning, langt mørkt hår samlet i hestehale med markeret skilning. Iført blå/hvid stribet halvlang kjole, sort cardigan, guldfarvede sko. Medbragte sort håndtaske.

B: Kvinde, udlænding, mørk i huden, 18-25 år, lav og spinkel af bygning, langt mørkt hår samlet i fletning. Iført sort kort kjole med hvid halskant, lang lys cardigan, sorte flade sko og store øreringe. Medbragte sort skuldertaske, hvorpå var monteret en sort pompom.

Tirsdag den 3. juli 2018 indfandt de samme 2 kvinder sig tilsyneladende også i ”Guldsmed Anytime” i Algade i Roskilde. Her forøvede de igen tricktyveri, idet de distraherede personalet ved at stille spørgsmål om forskellige smykker, hvorunder de stjal et guldarmbånd til en værdi af kr. 18.000,-.

Henvendelse vedr. kvinderne kan gives til Politiet på tlf.nr. 114.

Publiceret 09 July 2018 10:34