Foto: Localeyes.dk

Fem rækkehuse brød i brand: Men det værste skete bagefter - da tyvebande kom på besøg

Alt hvad der havde overlevet branden var stjålet. Det var det syn, som Tommy, kæresten og tre børn kom hjem til efter voldsom brand.

Af
Daniel Sennek

Brandalarmen var stille, men det var naboen heldigvis ikke. Det hamrede og bankede på Tommys dør, hvor naboen råbte og skreg. Med god grund. Tommy, hans kæreste og tre børn blev reddet ud i tide - for naboen havde vækket dem fra det flammehav, der opslugte fem huse på Slotsherrensvej i Rødovre.

Det skriver rnn.dk.

"Så var der kun én ting at gøre og det var at få alle ud af huset. Vi måtte efterlade alle ting bag os. Det er kun materielle ting," siger Tommy Nielsen til avisen.

Efter branden vendte Tommy tilbage efter branden for at hente de ting, som kunne have overlevet branden. Men der var ingenting tilbage - for en tyvebande havde udnyttet chancen.

En beboer længere nede af vejen havde godt set en bil bakke ind ved de udbrændte huse med en trailer, men havde ikke lagt mere i det.

"Jeg er helt ulykkelig over, at nogen er kommet efterfølgende og har stjålet vores værdigenstande. Vi snakker alt, der måske har kunne overleve branden. Jeg tænker, at det må være personer, der virkelig har det skidt selv i deres eget liv, siden de kan finde på at stjæle fra folk, der lige har mistet alt, hvad de har og kun var heldige med at slippe med livet i behold," slutter Tommy Nielsen til rnn.dk.

Publiceret 10 July 2018 12:52