Lokalområde hærget af gruppevoldtægter af udenlandske drenge

Seks drenge med anden etnisk herkomst end dansk er sigtet for at have voldtaget eller medvirket til voldtægt på piger helt ned til 13-årig alderen.

De seks drenge under 18 år sidder lige nu varetægtsfængslet, men forælrene i området, hvor voldtægter finder sted er stadig skræmte og holder et vågent øje med deres børn. De seks drenge er sigtet for en lang række gruppevoldtægter det seneste halve år i Hørsholm, Nivå og Kokkedal. Fem af de seks drenge har siddet varetægtsfængslet i surrogat siden juni - alle nægter sig skyldig og der er endnu ikke rejst tiltale mod drengene, skriver Berlingske.

I området er forældrene skræmte og chokerede over, hvad der er sket og den brutalitet, som det er sket med.

Ifølge sigtelserne mod drengene, så fandt den første voldtægt sted den 16. oktober 2017. Her brød de ind i en ejendom i Kokkedal, hvor en 14-årig pige boede. Tre af drengene tvanv angiveligt pigen til at give dem oralsex på skift. Samme pige blev en måned efter tvunget til oralsex og samleje igen med tre af drengene, hvilket hun også gjorde dagen efter i et solcenter i Hørsholm.

Fire andre piger i alderen 13-16 år er ifølge sigtelserne også blevet udsat for grove seksuelle overgreb af en eller flere af de seks varetægtsfængslede.

"Det er fuldstændig uhørt, når drenge i flok misbruger mindreårige piger seksuelt. De er bare store børn, men de her unge drenge har ikke haft noget filter. Det har været ligesom et tag-selv-bord," siger efterforskningsleder Henrik Gunst til Berlingske, han har ikke tidligere har haft lignende sager af samme grovhed.

Publiceret 10 July 2018 08:47