Niårige Martin sendt på besøg hos pædofil far i fængslet: Så skete det, der bare ikke måtte ske

Da niårige Martin blev sendt på besøg i fængslet hos sin far, der var dømt for pædofili mod Martins søster, gik det helt galt. Da de to var alene begik faderen overgreb mod den lille dreng

Af
Daniel Sennek

"De kom for at hente et barn for at bringe det til en pædofil i fængslet."

Sådan fortæller den i dag 35-årige Martin, når han tænker tilbage på den frygtelige tid i hans barndom. Hans liv blev ødelagt den skæbnesvangre dag, da han blev hentet og sendt på besøg hos sin pædofile far. Det fortæller han til B.T.

35-årige Martin er i dag førtidspensionist - og det har han været i godt otte år. Efter faderens overgreb gik det nemlig gevaldigt ned af bakke.

"Dengang forstod jeg ikke, hvorfor min far skulle i fængsel. Han var blevet skilt fra min mor, og jeg boede ikke hos ham, så jeg blev beskyttet fra detaljerne i sagen. Men jeg forstod, at det muligvis havde noget med min søster at gøre," fortæller Martin til B.T.

Martins mor forsøgte at forhindre, at Martin skulle blive sendt på besøg hos sin far i fængslet, men uden held. Derfor blev Martin hentet af politiet, som kørte ham til fængslet.

Da de var alene, begik faderen overgreb mod den dengang niårige Martin. Da Martins far kom ud af fængslet fortsatte overgrebene og ubehageligheder. Da Martin var 13 år gammel stoppede han med at komme hos sin far, og siden gik livet ned ad bakke. For fire år siden fik Martin et opkald - hans far lå for døden og ville gerne se ham.

"Jeg tog hen til hospitalet for at tale med ham. Men han genkendte mig ikke. Jeg har altid sagt, at jeg ville pisse på hans grav. Men da han var død, stod jeg med en underlig følelse. Han var min far, men samtidig var jeg glad for, han var væk," fortæller Martin til B.T.

Publiceret 16 July 2018 07:15