Arkivfoto

Arkivfoto

Helt nye oplysninger i sagen: Fuldbyrdet voldtægt af pige ved kæmpe fodboldstævne

Tusindvis af børn og unge samlet til fodboldstævne i disse dage

En pige på 17 år blev kort efter midnat, den 25. juli, udsat for en voldtægt af en ukendt gerningsmand. Politiet efterforsker intenst i sagen.

Voldtægten skete øst for Idræts Alle 43 i Hjørring, hvor tusindvis af børn og unge i disse dage deltager i fodboldstævnet Dana Cup.

Pigen har til politiet forklaret, at hun på et tidspunkt, kort før midnat, gik fra Vendia-hallen og videre via Thomas Morilds Vej og nord ad Idræts Alle.

Her bemærker pigen, at en mand følger efter hende. Manden overfalder pigen og gennemfører en voldtægt.

Politiet beskriver gerningsmanden på denne måde:

* Mand, ca. 18 år, 175-180 cm høj, talte gebrokkent engelsk, mørk i huden, spinkel af bygning, iført mørk T-shirt og lange bukser.

Vicepolitiinspektør Frank Olsen fra Nordjyllands Politi oplyser, at politiet har arbejdet intenst med opklaringen af voldtægten, lige siden at man modtog anmeldelsen i nat.

”Det er en meget alvor sag, som vi efterforsker på højtryk. Vi foretager en lang række efterforskningsskridt, blandt andet afhøringer og sikring af tekniske spor på og omkring gerningsstedet,” forklarer Frank Olsen

Vicepolitiinspektøren opfordrer alle borgere, som måtte have set noget eller have andre informationer i sagen om straks at henvende sig til politiet.

Publiceret 25 July 2018 11:21