En voldsepisode fandt fredag sted på Nærumvænge Torv, hvor det endte med, at en mand tog kvælertag på en kvinde. Arkivfoto: JN

En voldsepisode fandt fredag sted på Nærumvænge Torv, hvor det endte med, at en mand tog kvælertag på en kvinde. Arkivfoto: JN

Mand gik fuldstændig trafik-amok: Tog kvælertag på kvindelig sygeplejerske

Det gik voldsomt for sig i fredags, da en kvinde og en mand blev uenige om en parkering på Nærumvænge Torv

Af
Anne Dahl Kristensen

Nordsjællands Politi er i øjeblikket i gang med at undersøge en voldsom sag, der fandt sted på Nærumvænge Torv i Nærum i fredags.

Her skulle en varebil ved 10-tiden holde parkeret foran Lagkagehuset, hvor føreren var i gang med at læsse varer af til bagerbutikken. En kvinde kontaktede føreren af varebilen, da hun gerne ville forbi. Ifølge Nordsjællands Politi var kvinden iført sygeplejetøj, og hun har angiveligt været på arbejde.

Føreren af varebilen er dog ikke indstillet på at flytte bilen med det samme, og af politiets drøgnrapport fremgår det, at kvinden spørger, om hun så selv skal flytte varebilen. Det siger føreren tilsyneladende ja til, hvorefter han tager fat i kvinden, presser hende op mod en mur og tager halsgreb på hende. Han holder hende fast, indtil der kommer noget personale fra de omkringliggende butikker og får ham til at give slip.

Samtidig skulle manden have skubbet til kvindens bil. Politiet ankommer, og manden bliver anholdt, ligesom kvinden bliver bragt til skadestuen med henblik på nærmere undersøgelse.

Der var tale om en 43-årig kvinde fra Virum samt en 55-årig mand fra Stenlille.

Politiet er i gang med at undersøge de nærmere omstændigheder.

Publiceret 25 July 2018 09:33