Arkivfoto.

Arkivfoto.

Mor hastede kvæstet søn til skadestue: Parkeringsvagt straffede hende med p-bøde

Det er forkert at opkræve p-afgifter ved en skadestue, siger harm mor

En mor tænkte ikke på andet end sin søn, da hun ankom i bil til skadestuen på Aabenraa Sygehus. På forsædet sad hendes forpinte og storgrædende dreng med brækket arm. Det kostede hende en p-bøde, da hun kom tilbage til bilen. Hun havde glem at stille p-skiven.

"Det er ikke fordi, jeg ikke har de 510 kroner, men fordi jeg synes, det er etisk forkert, at opkræve p-afgifter på p-pladsen ved en skadestue - et sted hvor langt de fleste kun kommer, fordi de selv eller en person de hjælper, har brug for hjælp," lyder det harmt fra Nete Kaasen til jv.dk.

"Min første tanke var, at det måtte være en fejl. Den anden tanke var lidt mere undrende: Sygehuset i Aabenraa ligger ret ensomt, har de virkelig en offentligt ansat p-vagt til at gå og dele p-bøder ud til mennesker på et sygehus? Oven i købet et sygehus, som de fleste skal køre til, fordi de øvrige sygehuse i området er lukket," siger Nete Kaasen.

Hun har klaget over bøden, men lige lidt hjælper det, for Parkeringskontrol Syd fastholder kravet.

Rasmus Kjølby, der er presseansvarlig ved Sønderborg Kommune, forklarer til JydskeVestkysten, at Parkeringskontrol Syd administrerer reglerne efter de retningslinjer, som Sygehus Sønderjylland har sat, og så længe der ikke er noget ved bilen, der signalerer, at den er ankommet på grund af en akut skade, så har p-vagten intet andet valg end at udstede bøden, skriver jv.dk.

Publiceret 26 July 2018 12:32