Man skulle næsten tro, at det var det traditionsrige nøgenløb fra Roskildefestival, der var nået til Risskov mandag aften.

Man skulle næsten tro, at det var det traditionsrige nøgenløb fra Roskildefestival, der var nået til Risskov mandag aften. Arkivfoto: Simon Skipper / Ritzau Scanpix

Nøgen kvinde og mænd amok i vild narkorus: Løb rundt og kastede sig ud på vej

Tre mænd og en kvinde - alle meget påvirkede - blev mandag aften anholdt i Risskov

Østjyllands Politi blev mandag aften klokken 21.55 ringet op af en person, der fortalte, at en flok unge var løbet nøgne ud af en bygning på Arresøvej i Risskov og kastede sig ud på vejen.

Da en patrulje nåede frem, fortalte flere personer på stedet, at de nøgne unge havde hoppet rundt og skabt meget uro på og omkring vejen.

Inde i en tom industribygning fandt betjentene tre unge mænd og en kvinde, der løb halv- og helnøgne rundt og talte meget usammenhængende.

En af dem, en mand på 21, nægtede at følge politiets anvisninger, så han blev anholdt med den fornødne magt, mens han strittede kraftigt imod, oplyser Østjyllands Politi.

Kvinden på 20 år blev anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden, fordi hun sprang nøgen omkring udenfor, mens hun råbte og skreg.

De to andre unge mænd var så påvirkede af narko, at politiet tog med til afrusning på stationen. En af de unge fortalte, at de havde taget LSD, og politiet fandt en pose kokain, som de også formodes at have haft snuden i.

jr

Publiceret 07 August 2018 15:12