Arkivfoto

Arkivfoto

Par fik grotesk stor regning på restaurant: Ejeren truede med tæv

'Fuck off or I will smash your faces'

Freddy Neumann og hans partner havde en meget ubehagelig oplevelse, da de spiste på en restuarant på Vesterbrogade efter Copenhagen Pride lørdag aften. Parret fik en meget stor regning for noget, de ikke havde bestilt. Og så blev de tilmed truet med tæsk af restaurantens ejer.

Freddy Neumann har i et opslag på Facebook beskrevet det ubehagelig restaurantbesøg.

Ude foran Bistro de Paris står nogle personer og forsøger lokke folk ind. På et skilt står der, at de har en daily fixed menu til 150 kroner, fortæller Freddy Neumann til Lorry.dk.

Både han og hans partner syntes, det lød som en fornuftig pris, men det skulle vise at blive noget dyrere end forventet. Parret endte med at skulle betale 710 kroner for en såkaldt jazz-dinner, selvom de havde sagt, at de ikke kunne lide jazz og bare gerne ville have et hurtigt måltid.

"Når man går ud og hijacker folk på gaden og skilter med 150 kroner, så må man gå ud fra, at det må være den pris, der gælder," siger Freddy Neumann til Lorry.dk.

Ifølge Freddy Neumann fik de serveret en dåsesalat, et andelår og en lille cocotte med flødekartofler.

Efter diskussion med først tjeneren og derefter manageren trådte en mand til, som præsenterede sig selv som ejeren af spisestedet. 'Fuck off or I will smash your faces', råbte han til parret.

Freddy Neumann og hans mand valgte straks at forlade restauranten. Forinden havde de betalt det fulde beløb på de 710 kroner.

TV 2 Lorry har været i kontakt med Bistro de Paris. Her fortæller manager Mathieu Pouletty, at han er ked af hele situationen og undskylder.

Mathieu Pouletty erkender, at det var hans fejl, at restauranten havde glemt at skilte med, at de afholdt en jazzkoncert, og at menuprisen derfor var højere.

"Det var en misforståelse. Jeg vil gerne betale dem tilbage," siger han.

Publiceret 20 August 2018 14:18