Arkivfoto

Arkivfoto

Hvilken ufattelig tragedie: To personer fundet dræbt af skud

De gjorde et grufuldt fund

En familietragedie har fundet sted ved Jyderup og Vig i Odsherred, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Klokken 07.52 slog medarbejdere fra hjemmeplejen alarm til politiet, da de havde fundet alvorligt kvæstede personer på en privat bopæl, hvor en 84-årig mand og en 81-årig kvinde boede sammen.

Ambulancepersonale og politiet kørte til stedet, hvor en mand og en kvinde blev fundet livløse inde i den private bopæl - desværre blev begge konstateret døde af det sundhedsfaglige personale. På stedet lå også et skydevåben, hvorfor politiet afspærrede området for at foretage nærmere undersøgelse af parrets bopæl.

Efterforskere, Rigspolitiets kriminalteknikere og en retsmediciner undersøgte gerningsstedet og konkluderede ud fra de tekniske spor på stedet, at manden formentlig havde skudt kvinden og efterfølgende begået selvmord.

Manden havde jagttegn og adgang til skydevåben på sin bopæl. De to døde personer blev efter afsluttede tekniske undersøgelser på findestedet bragt til Retsmedicinsk Institut, hvor de vil blive undersøgt nærmere på torsdag i forbindelse med en retslægelig obduktion.

Politiet betragter sagen som en familietragedie. Intet tyder på, at andre end de to nu afdøde har været impliceret i hændelsen. De pårørende er i løbet af dagen blevet underrettet om sagen, oplyser Midt. og Vetssjællands Politi.

Publiceret 21 August 2018 10:34