"Folk stod bare og gloede" på livsfarlig kvæstet mand: Men så trådte Cassandra og Malene til

Mens ambulancefolk var igang med at behandle en alvorlig kvæstet mand, der var kørt galt, stod såkaldte katastrofeturister og stirrede. Men det var for meget for Cassandra og Malene.

Af
Daniel Sennek

24-årige Cassandra Feddersen og 20-årige Malene Madsen er rasende. Onsdag oplevede de to SOSU-assistentelever, hvordan folk stod med nysgerrige blikke og gloede, mens en alvorligt kvæstet mand fik behandling af ambulancepersonel. "Respektløst" lyder det fra de to.

Det skriver Jydske Vestkysten.

De to unge kvinder var vidne til episoden, der udspillede sig ved havnen i Aabenraa. En episode, der har rystet dem. En mandlig bilist havde fået et ildebefindene og var kørt galt - og mens ambulancefolk hjalp og behandlede ham, inden han blev hastet til Odense Universitetshospital med politieskorte, stod folk og gloede.

"Vi så en mand parkere sin varevogn lige ved siden af og gå direkte hen og glo, mens bilisten blev behandlet. Vi kunne tydeligt se, at det var alvorligt, og den kvindelige redder var frustrereret og viftede ham væk," husker Cassandra Feddersen ifølge avisen.

Det blev for meget for Cassandra og Malene. De to unge kvinder greb hurtigt et tæppe fra Cassandra Feddersens bil og gik hen for at skærme, så folk ikke kunne kigge forbi. Imens oplevede de, hvordan forbipasserende lastbilchauffører var ved at dreje nakken af led for at få et glimt af ulykken, cyklister der stoppede op, og bilister der filmede med deres mobiltelefoner.

"Jeg bliver bare så arrig. Hvis det var mig, der lå der med alle mulige instrumenter på kroppen, så ville jeg godt nok blive ked af det. Og tænk, hvis mine forældre så det på Facebook, inden de var blevet underrettet, fordi nogen havde lagt billeder op," siger Cassandra Feddersen til Jydske Vestkysten.

Publiceret 24 August 2018 07:29