33-årig kvinde tog en taxatur for over 1.000 kroner: Men så forsvandt hun pludselig

En taxachauffør havde kørt noget af en tur - for mere end 1.000 kroner. Men da kunde skulle betale forsvandt hun som dug for solen.

Af
Daniel Sennek

En taxachauffør var sikker på, at han havde scoret kassen, da han kørte en tur fra Slagelse til Fårevejle St. i Odsherred. En tur, der ville indbringe mere end 1.000 kroner - hvis kunden altså betalte.

For kunden - en 33-årig kvinde - havde i hvert fald ikke i sinde at betale regningen. Da de var ankommet til adressen, hvor hun skulle sættes af, forsvandt hun ind på adressen med undskyldningen om, at hun lige skulle hente penge.

Men den 33-årige kvinde kom aldrig retur, så derfor måtte taxachaufføren fra Slagelse klokken 19.20 tilkalde politiet og bede om deres hjælp.

Den fik han da også, da politiet kørte til den pågældende adresse i Fårevejle-området. Her kunne politiet anholde den 33-årige kvinde fra Fårevejle, der ikke havde de penge, taxachaufføren krævede for turen.

Hun blev sigtet for bedrageri over for taxachaufføren, der havde over 1000 kr. til gode fra taxaturen fra Slagelse til Fårevejle St. Den 33-årige blev løsladt efter afhøring til sagen, som hun sammen med et erstatningskrav fra taxachaufføren kan forvente at høre nærmere om.

Publiceret 27 August 2018 11:39