Andreas og Katrine foretog civil anholdelse af vanvidsbilist: Men der kom aldrig nogen betjente

To unge mænd bragede gennem et hegn i en voldsom ulykke efter vanvidskørsel. Andreas og Katrine foretog en civil anholdelse af den ene - men der dukkede aldrig noget politi op.

Af
Daniel Sennek

Det var rent held, at der ikke var nogen tilskadekomne, da en vanvidsbilist sluttede sin tur med en ulykke foran en villa på Nordre Strandvej i Hornbæk. En formodet stjålet Peugeot bragede gennem et hegn og fortsatte i retning af villaen klokken 21.15.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Villaens beboere, Katrine Uldahl og Andreas Smith, fik sig noget af et chok, men kunne se to unge mænd løbe fra stedet i retning af Hornbæk Plantage. Andreas Smith satte efter - og formåede at fange den ene, hvorefter han foretog en civil anholdelse af manden.

Men politiet ankom aldrig til stedet, og det lykkedes for den unge mand at flygte. En genbo havde allerede tilkaldt politiet 21.15, hvorefter svaret ifølge Katrine Uldahl var, at politiet først havde tid om otte timer.

Da parret havde foretaget den civile anholdelse, blev politiet kontaktet flere gange - sidste gang klokken 23.15, hvor beskeden var, at sagen var registreret.

Frederiksborg Amts Avis har forelagt sagen for Nordsjællands Politi. Her oplyser kommunikationsafdelingen, at man er ved at gennemlytte båndene fra fredag aften for at undersøge sagen. Derudover oplyser politiet, at en politibil var på stedet omkring klokken 23.39.

Publiceret 28 August 2018 07:14