Foto: Steven Knap / Byrd

Skrækkelig dødsulykke: Ung mand dræbt da han ville hjælpe bilist i nødsporet

En morgenulykke på Amagermotorvejen betegnes som kompliceret og dybt tragisk

Af
Jacob Nielsen

En ung mand, som blot ville hjælpe en anden bilist tidligt lørdag morgen, blev på tragisk vis dræbt som følge af en række meget uheldige omstændigheder. Det skriver bt.dk.

Da en bilist holdt ind til siden for at hjælpe en anden bilist, der var kørt galt i et solouheld og nu stod i nødsporet på Amagermotorvejen, stjal den nødstedte bilist hans bil - en Toyota Corolla - og kørte fra stedet. Den hjælpsomme bilist var nu efterladt i nødsporet med en smadret bil, som ikke var hans egen, og synet af det fik en helt tredje bilist til at holde ind for at tilbyde sin hjælp.

Klokken var fortsat kun lidt over fem lørdag morgen, og det var derfor fortsat mørkt. Derfor endte det hele tragisk, da to biler kort efter kom kørende i fuld fart.

I forsøget på at undvige den havarerede bil, som i første omgang var kørt galt i solouheld, kom den ene bil ind i nødsporet og torpederede den parkerede bil, som ramte ind i en 26-årig mand, der døde af sine kvæstelser.

Den 26-årige var passager i bilen, som ville hjælpe bilisten, der havde fået stjålet sin bil, skriver bt.dk.

Amagermotorvejen var efterfølgende spærret i tre timer.

Efterlysning

Politiet efterlyser den mand, som stak af i den hjælpsomme bilists bil. Han er kørende i en bordeauxrød Toyota Corolla med registreringsnummer UK 42 514.

Hvis du ser den efterlyste bil, eller har oplysninger i den tragiske sag, så ring til Københavns Vestegns Politi på telefon 114.

Herunder ses billeder fra den frygtelige ulykke.

Foto: Steven Knap / Byrd

Foto: Steven Knap / Byrd

Foto: Steven Knap / Byrd

Publiceret 01 September 2018 00:00