21-årig Abbas i vanvittigt sexangreb: Trængte ind i lejlighed og voldtog scleroseramt kvinde

Retten i Aalborg dømte mandag den 21-årige Abbas Ahmadi tre år og ni måneders fængsel, samt udvisning af Danmark for bestandig, efter en voldsom voldtægt af en scleroseramt kvinde.

Af
Daniel Sennek

21-årige Abbas Ahmadi er blevet dømt for at have voldtaget en kvinde på omkring 50 år i hendes lejlighed i Aalborg Øst, samt at have tiltvunget sig adgang til lejligheden.

Det skriver TV 2 NORD.

Den uhyggelig voldtægt fandt sted om natten den 26. januar, hvor den nu dømte mand bankede på døren hos kvinden. Da hun åbnede, tvang han sig adgang og efterfølgende løftede han kvinden, som lider af sclerose, ind i sengen, hvor han voldtog hende.

Abbas Ahmadi var også tiltalt for at have voldtaget samme kvinde tidligere. Nemlig nytårsaften, hvor kvinden var på vej hjem fra fest. Her henvendte den 21-årige mand sig til kvinden, og de delte en taxa. Kvinden bød ham på sodavand som tak for hjælpen, og bad ham gå.

Det gjorde han dog ikke. I stedet løftede han ifølge anklageskriftet kvinden ind i sengen og voldtog hende. Samme fremgangsmåde som voldtægten den 26. januar. Dette forhold blev han dog frikendt for, da retten mente, at kvinden ikke havde sagt tilstrækkeligt klart fra.

21-årige Abbas Ahmadi har hele tiden erkendt, at han havde samleje med hende, hvilket DNA-spor på kvinden også viste, men han har nægtet sig skyldig i voldtægt.

Den dømte har udbedt sig betænkningstid i forhold til at anke dommen.

Publiceret 11 September 2018 00:00