16-årig fodboldsspiller tæsket af linjevogter: "Nu slapper du fandme af!"

En 42-årig mand er blevet dømt for at gå amok under en fodboldkamp. Hvad værre er, at manden under kampen var linjevogter.

Af
Daniel Sennek

Gundsølille SG&IF's serie 4-hold indledte 2017/18-sæsonen med en hjemmekamp mod Hundige. Her tabte de 2-1, men kampen huskes af en helt anden årsag. En 42-årig linjedommer gik nemlig amok og angreb flere fodboldspillere under kampen.

Det skriver sn.dk

Kampen blev spillet lørdag den 19. august sidste år, og den 42-årige mand, der var far til en af spillerne på holdet fra Hundige, var blevet bedt om at være linjevogter.

Men under kampen slog det tilsyneladende klik for linjevogteren, der gik amok, da en Gundsølille-spiller lavede en tackling på en Hundige-spiller. Dommeren dømte frispark, men det var slet ikke nok for linjevogteren, der løb ind på banen og plantede et knytnæveslag lige på kæben af Gundsølille-spilleren, mens han råbte: "Nu slapper du fandme af!"

Efterfølgende kom der tumult, da en holdkammerat kom spilleren til undsætning. Men ifølge ham slog linjevogteren også ham. Den 42-årige mand erkendte at have slået første gang, og sagde, at det under tumulten "da godt kunne tænkes, at han var kommet til at ramme nogle andre."

Den 42-årige linjevogter blev idømt 60 dages betinget fængsel og 80 timers samfundstjeneste.

Publiceret 13 September 2018 13:17