Pludselig spærrede bil vejen og unge mænd sprang ud: Angreb bil og stak 18-årig flere gange

En 18-årig mand måtte behandles for adskillige stiksår efter det voldsomme overfald.

Af
Daniel Sennek

En 18-årig mand fra Kalundborg kom kørende i bil med flere andre, da en fremmed bil pludselig spærrede vejen for dem på Bredgade ud for Vænget i Kalundborg. Ud sprang flere mænd og angreb den bil, hvori den 18-årige sad. De gik kun efter den 18-årige mand, der blandt andet blev stukket i både ben og hånd. Han blev tilset på skadeklinikken i Kalundborg, inden han blev overført til sygehuset i Holbæk til yderligere undersøgelse.

Kort efter overfaldet løb de unge mænd tilbage til den fremmede bil, uden at de øvrige i den 18-åriges bil var blevet forulempet. Den fremmede bil flygtede derfra i retning mod gymnasiet og derefter i ukendt retning.

Politiet afspærrede Bredgade for at undersøge området for spor efter overfaldet. Årvågne vidner havde også bemærket overfaldt og kunne give politiet oplysninger om den fremmede bil, personerne i den og bilens nummerplade.

Disse oplysninger kunne politiet bruge i efterforskningen, således at Fyns politi kunne standse bilen i Nyborg-området kl. ca. 1950. I bilen var der fire mænd i alderen 15-19 år fra hhv. Odense og Kalundborg.De blev alle anholdt og bragt til Sjælland med henblik på afhøring i sagen, så de enkeltes roller samt motivet til overfaldet forsøges klarlagt. De anholdtes bil blev også transporteret til nærmere undersøgelse for eventuelle spor i sagen.

Anklagemyndigheden vil fremstille de anholdte i grundlovsforhør kl. 1300 ved Retten i Holbæk med krav om varetægtsfængsling i sagen.

Publiceret 17 September 2018 11:26