Arkiv/modelfoto

Arkiv/modelfoto

Bøllebank på jobbet: Meget, meget vred mand med boldtræ dukkede op på sin tidligere arbejdsplads

Tidligere, mandlig ansat havde medbragt en kniv og et boldtræ

Der var drama på jobbet torsdag eftermiddag, da en mand dukkede op på sin tidligere arbejdsplads, medbringende et boldtræ og en kniv, og truede med bøllebank, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Kl. 1500 modtog politiet en anmeldelse fra en arbejdsgiver om, at en tidligere, mandlig ansat var dukket op på stedet. Manden havde medbragt en kniv og et boldtræ og truet personalet verbalt på livet med, at de kunne risikere at blive lemlæstede, og at de ikke kunne føle sig sikre.

Herefter var manden kørt fra stedet i retning mod Slagelse og havde også medtaget udstyr fra den tidligere arbejdsplads. Politiet kørte hastigt til stedet og fik beroliget de ansatte, der straks kunne oplyse identiteten på den tidligere ansatte. Han havde faktisk været på stedet ca. 14 dage tidligere, hvor han også havde truet personalet på livet og medtaget effekter fra stedet uden tilladelse.

Politiet iværksatte derfor straks en eftersøgning af den tidligere ansatte - en 50-årig mand fra Præstø - som med assistance fra Sydsjællands og Lolland-Falsters politi blev anholdt på sin bopæl i nat. I forbindelse med anholdelsen var han truende over for det tilstedeværende politipersonale, således at han også vil blive sigtet for trusler mod politiet. Den anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør kl. 13.00 ved Retten i Holbæk som sigtet for to tilfælde af trusler og to tilfælde af tyverier på/fra sin tidligere arbejdsplads samt trusler mod politiet i forbindelse med anholdelsen i nat, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Publiceret 21 September 2018 10:41