Flere livløse personer er fredag eftermiddag blevet reddet ud fra en voldsom brand i en lejlighed i Mørkøv på Vestsjælland. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse. Politi og brandvæsen fik alarmen om branden i Hovedgaden 1 klokken 14.32. Det skriver Ritzau, fredag den 21. september 2018.. (Foto: Daniel/Presse-Fotos.dk/Ritzau Scanpix)

Flere livløse personer er fredag eftermiddag blevet reddet ud fra en voldsom brand i en lejlighed i Mørkøv på Vestsjælland. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse. Politi og brandvæsen fik alarmen om branden i Hovedgaden 1 klokken 14.32. Det skriver Ritzau, fredag den 21. september 2018.. (Foto: Daniel/Presse-Fotos.dk/Ritzau Scanpix) Foto: Daniel Presse-fotos.dk / Ritzau Scanpix

Dybt tragisk: Mor og 4-årig søn indebrændt

Lejlighedsbrand kostede 31-årig kvinde og hendes 4-årige søn livet

Af
Jacob Nielsen

En dybt tragisk hændelse fandt sted på Hovedgaden i Mørkøv fredag eftermiddag. Her omkom en 31-årig kvinde og hendes 4-årige søn i forbindelse med en ildebrand, som opstod i en 1. sals lejlighed omkring klokken 14:32, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Der var ikke flere personer til stede i lejligheden end den 31-årige kvinde og hendes søn. Deres pårørende er underrettet.

Branden medførte en spærring af krydset Holbækvej-Hovedgaden-Ringstedvej i Mørkøv, hvilket blandt andet betød, at busruter blev omlagt i området.

Politiet fik assistance fra National Kriminalteknisk Center til at undersøge brandstedet i et forsøg på at finde årsagen til brandens opståen.

Publiceret 22 September 2018 08:06