Foto: Mostphotos

11-årig pige angrebet af sexgalning: Ung mand flåede hende af cyklen og kastede sig over hende

Fredag blev en 11-årig pige overfaldet på et stisystem på vej hjem fra skole. Overfaldsmanden kastede sig over hende, da hun kom cyklende.

Af
Daniel Sennek

Den 11-årige pige kørte på sin cykel mellem Enghusene og Hyldebærlunden i Greve, da hun pludselig bliver antastet af en yngre mand.

Den yngre mand skubebr hende af cyklen, så hun faldt af og ned på jorden. Herefter kastede han sig oper hende og lagde han sig ovenpå hende, mens han begyndte at beføle hende i skridtet uden på bukserne. Pigen reagerede med spark og slag, hvilket lige så pludseligt som manden havde sprunget på hende, fik ham til at flytte sig fra hende - og spørge om hun var okay.

Herfefter tog manden flugten fra stedet, mens datteren skyndte sig hjem. Faderen til pigen alarmerede politiet om hændelsen klokken 15.23.

Den sexgale overfaldsmand beskrives som:

Dansk af udseende, 15-20 år, 175-185 cm høj, almindelig af bygning. Han var iført sorte sko og bukser, en gul hættetrøje med sorte striber på hætten. Han medbragte en cykel.

Politiet sendte en patrulje til stedet, der ledte efter en mand med det nævnte signalement i området uden at finde ham.

Lokalpolitiet i Køge vil meget gerne høre for borgere, der har bemærket en mand med dette signalement i Greve omkring gerningstidspunktet. Opmærksomheden henledes især til den specielle gule hættetrøje med sorte striber på hætten.

Politiet kan kontaktes via telefon 114.

Publiceret 24 September 2018 12:27