Arkiv/modelfoto.

Arkiv/modelfoto.

"Har du hår på fissen, hvis jeg må spørge hehe": 58-årig politimand erkender at have sexkrænket ca. 25 piger i alderen 11 til 18 år

Politibetjent erkender i Københavns Byret

'Har du lyst til at bolle'. 'Min pik kilder, når du er fræk'. 'Har du hår på fissen, hvis jeg må spørge hehe'.

Sådan lyder eksempler på beskeder, som en 58-årig betjent over en årrække skrev til adskillige mindreårige piger på Skype, skriver eb.dk.

"Jeg har dummet mig big time, og jeg lægger mig fladt ned," lød det mandag fra betjenten, der i Københavns Byret erkendte at have blufærdighedskrænket i alt 25 piger i alderen 11 til 18 år i perioden 2012 til 2016.

Det skete især i samtaler over Skype, hvor han under falsk navn og påskud af selv at være født i 1987 blandt andet fik flere af dem til at vise sig afklædt på webcam.

Betjenten forklarede, at han primært fik kontakt til pigerne på det sociale medie FaceUp.

Her havde han profilen 'Elskergstreng' og brugte et falsk profilbillede af en ung mand. Når kontakten var etableret, fik han pigerne over på Skype, som var mere privat. Adspurgt vidste betjenten udmærket, hvor unge pigerne var.

Oprindeligt nægtede den 58-årige politimand sig skyldig. Da han nu har erkendt forholdene, føres ingen vidner i sagen. Der forventes i stedet dom i begyndelsen af oktober, skriver eb.dk.

Publiceret 24 September 2018 16:38