Tiltalt for voldtægter af kæreste til familiefødselsdag: "Hun er ikke vant til at få god sex"

En 48-årige mand er tiltalt for syv forhold om voldtægt og grove trusler mod flere kærester.

"Jeg har ikke voldtaget hende. Hun var selv med på den. Når jeg spørger, om jeg skal fortsætte, siger hun nej, og så har vi en regel om, at jeg skal spørge igen, fordi hun ikke mener det, når hun siger det. Hun er ikke vant til at få så god sex," svarede manden, da anklageren i Retten i Helsingør spurgte, om han var sikker på, at kæresten havde det godt med samlejet.

Det skriver sn.dk.

Den 48-årige mand, der er tiltalt, havde mødt kæresten på en datingside i april, og selvom de kun havde været kærester i få måneder, mente han, at de havde opbygget et godt forhold.

"Vi er ringforlovede, og hun skal flytte ned til mig i Slagelse. Vi skal finde noget sammen, og det har hun selv sagt, at vi stadig skal, når jeg kommer ud igen," fortalte den 48-årige ifølge Sjællandske.

Tre gange skulle manden ifølge anklagerne have forsøgt at voltage kæresten. Og to gange skulle det være lykkedes for ham. Alle tilfælde inden for samme måned, juni i år. Sågar til en familiefødselsdag, hvor han dog ikke mener, at der var tale om voldtægt.

Den 48-årige mand er også tiltalt for at have truet sin tidligere kæreste gennem 14 år via SMS og Messenger. Her havde han blandt andet skrevet, at hun skulle huske at nyde påsken, da det ville blive hendes sidste, og at tiden snart løber ud.

Derudover var han tiltalt for at have truet en tidligere kollega med at gøre hans kone og datter ondt.

Publiceret 26 September 2018 10:03