Hector er blevet stjålet i nat.

Hector er fundet igen. Privatfoto

Hjerteskærende billede: Hunden Hector og ejer er blevet genforenet

Hunden Hector og ejeren Mark Hogan er igen blevet forenet

Af
Jonas Wrede Hansen

Tidligere på dagen kunne Lokalavisen Aarhus fortælle den triste historie om hundeb Hector, som var blevet væk fra den amerikanske mand Mark Hogan. Amerikaneren var helt grædefærdig, da han fortalte, hvordan hunden natten til torsdag var blevet stjålet fra en lejet bil, der stod på parkeringspladsen ved Årslev Kro i Brabrand.

Men nu er Hector fundet igen. På Facebook er Mark Hogan blevet tagget i et opslag, som viser et billede af den hjerteskærende genforening.

Schæferhunden er i Danmark, fordi den i næste uge er en del af det amerikanske landshold ved VM i schæferhunde, der bliver afholdt i Randers.

Overfor Lokalavisen Aarhus bekræfter Vivi Gilsager fra Schæferhundeklubben i Danmark, at hunden netop er blevet fundet. Det var hende, som tidligere på dagen fortalte, at hunden var væk.

"Jeg har lige fået det at vide. Jeg er lige blevet ringet op af den amerikanske holdleder, som fortæller, at hunden er fundet. Mere ved jeg ikke lige nu, så den fulde historie må I få om lidt," fortæller hun til Lokalavisen Aarhus.

Også Østjyllands Politi bekræfter, at hunden er fundet og genforenet med ejeren. Det sker på Twitter, hvor politiet samtidig oplyser, at man undersøger sagen nærmere.

"Hunden Hector, der blev stjålet fra en bil ved Årslev Kro natten til dag, er fundet i god behold og er retur hos ejeren. Der foregår yderligere efterforskning i sagen," lyder det i Twitter-opslaget fra Østjyllands Politi.

Publiceret 27 September 2018 19:34