62-årig mand i uhyggelig tiltale: Bestilte hundredvis af overgreb

62-årig mand er tiltalt for at have bestilt sexovergreb, som blev streamet til hans computer fra Filippinerne.

Den 62-årige mand sad foran sin computer i Nordsjælland og bestilte hunredvis af sexovergreb mod børn. Overgrebene blev streamet til ham fra Filippinerne, og de foregik i fire år. Det er anklagerne mod manden, der er tiltalt i et 52 siders langt anklageskrift for at have bestilt mere end 200 sexovergreb.

Det skriver Ritzau.

I nogle tilfælde gemte han overgrebene på en harddisk - andre gange så han dem blot. Men fra november 2012 til 10. oktober 2016 bestilte og betalte han for de mange overgreb på den anden side af jorden.

Overgrebene spænder fra blufærdighedskrænkelse til forskellige former for seksuelle overgreb og voldtægter. Ofrene i videoerne var mellem 6 og 16 år gamle. De fleste under 12. I de forhold, hvor anklageskriftet nævner en pris for overgrebene, ligger den på mellem cirka 120 og 360 kroner.

Foruden de mange overgreb på de filippinske børn er den 62-årige tiltalt for besiddelse af børneporno. Det drejer sig om 5342 billeder og 1623 filmsekvenser. 58 billeder og 113 filmsekvenser hører ifølge anklageskriftet til i den groveste kategori, hvor børn udsættes for voldtægt, tvang eller lignende.

Anklageren vil kræve manden idømt mindst fire års fængsel. Den 62-åriges forsvarer, advokat Martin Simonsen, fortæller, at han nægter sig skyldig i anklagerne og vil under sagen kræve frifindelse.

Publiceret 01 October 2018 06:48