Plørefuld spritbilist bragede ind tre biler: Da politiet kom, gik han direkte efter kuglerne...

Fyns Politi stoppede natten til søndag en spritbilist, der dog ikke var helt tilfreds med politiets indsats.

Af
Daniel Sennek

Den 29-årige mand fra Assens må til gengæld have vågnet med tømmermænd i mere end en forstand dagen efter. For der venter nemlig flere sigtelser og formodentligt også et erstatningskrav.

Det skriver Fyens.dk.

Det hele gik galt for den 29-årige mand, der startede med at træffe det helt forkerte valg, da han kørte bil i spirituspåvirket tilstand. Foran værtshuset Tinsoldaten i Frue Kirkestræde i Odense påkørte han tre parkerede biler.

Det fik dog ikke manden til at stoppe, for han forsatte ufortrødent, men blev stoppet af Fyns Politi i Ryttergade klokken 00.33, oplyser vagtchef Lars Fredensborg til avisen.

Da den 29-årige mand blev anholdt og taget mde på politigården, tog han endnu et helt forkert valg, da han tog hårdt fat i den ene betjents skridt og klemte til.

Manden blev vristet fri, og der blev taget en blodprøve for at fastslå promillen. Den 29-årige fik lov til at sove rusen ud i detentionen, hvor han søndag morgen vågnede op til to sigtelser henholdsvis spirituskørsel og vold mod tjenestemand i funktion.

Publiceret 01 October 2018 11:47