(ARKIV) Drab i Husum/Brønshøj tirsdag den 11. april 2017. Her bæres de dræbte ud af lejligheden. Et nævningeting i Retten på Frederiksberg har kendt en mand skyldig i at dræbe sin kone og tre børn sidste år. Det skriver Ritzau, onsdag den 14. marts 2018.. (Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix 2018)

(ARKIV) Drab i Husum/Brønshøj tirsdag den 11. april 2017. Her bæres de dræbte ud af lejligheden. Et nævningeting i Retten på Frederiksberg har kendt en mand skyldig i at dræbe sin kone og tre børn sidste år. Det skriver Ritzau, onsdag den 14. marts 2018.. (Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix 2018) Foto: Ida Guldbæk Arentsen / Ritzau Scanpix

Han slagtede hele sin familie i voldsrus: Nu er dommen faldet

Af
Jacob Nielsen

Der er tirsdag blevet sat endeligt punktum i sagen mod den 39-årige Hedaiatullah Mahmoud, som 11. april sidste år med en lang serie af knivstik og skud dræbte sin kone og deres tre fælles børn på henholdsvis 4, 13 og 15 år i familiens lejlighed i Brønshøj.

Om den fatale morgen sagde Hedaiatullah Mahmoud, ifølge TV2 Lorry, da sagen kørte i Frederiksberg Byret:

"Jeg mistede kontrollen over mig selv den morgen. Jeg var ikke mig selv, jeg var drevet fuldstændig til vanvid, efter alle de ting hun sagde til mig."

Østre Landsret valgte at stadfæste byretsdommen med fængsel på livstid.

Publiceret 02 October 2018 15:23