Arkivfoto. Ikke foto fra den polske bil.

Arkivfoto. Ikke foto fra den polske bil.

Kvinde slog alarm: 16 hunde spærret inde i polsk bil

Uhumsk og møgbeskidt bil lugtede af tis og afføring fra de mange hunde

Nannah Ley slog alarm til politiet, da hun så, at en stor flok hunde var spærret inde i en uhumsk bil i på parkeringspladsen ved McDonalds på Jyllingevej i Rødovre lørdag aften ved 22-tiden.

Da hun gik hen for at undersøge situationen nærmere, så hun en stor flok små hunde, der var låst inde i en lille Renault på polske nummerplader.

"Jeg brugte min mobil til at lyse ind i bilen og talte 16 hunde, som sad derinde. Et af vinduerne stod på klem, og man kunne se, at der var møgbeskidt på bagsædet, og der lugtede kraftigt af tis og lort. Jeg kunne se, at der lå tre hundelorte, og det flød med gamle madrester, så jeg tænkte, ”det kan ikke være rigtigt”, siger Nannah Ley til TV 2 Lorry. Hun har efterfølgende har skrevet et opslag på Facebook, der er blevet delt tusindvis af gange.

Da ejeren af bilen efter 20 minutter endnu ikke var dukket op, besluttede Nannah Ley sig for at ringe til politiet. Fra politiets side lød meldingen, at man kendte nummerpladen og derfor ville sende en patrulje til stedet.

Efter 45 minutter kom en kvinde ud med en ung pige fra den tilstødende benzintank, og selv om Nannah Ley og andre forsøgte at udspørge kvinden om hundenes ve og vel, undveg hun og kørte hurtigt væk.

"Da hun kommer hen mod os, er hun meget aggressiv og råber på engelsk 'hvad fanden vi har gang i'. Hun maser og skubber sig så forbi os, og fortæller hun er hundetræner, og at jeg skal blande mig uden om. Det er det eneste, hun siger, inden hun kører sin vej. Jeg valgte at køre efter hende, men hun kørte så vildt og stærkt, at jeg hurtigt opgav," fortæller Nannah Ley til TV 2 Lorry.

Publiceret 08 October 2018 10:41