14-årig pige brutalt voldtaget af mellemøstlig mand: "Vi er ikke på sporet af gerningsmanden"

Natten til lørdag den 29. september blev en blot 14-årig pige brutalt voldtaget på en P-plads. Politiet kæmper en desperat kamp for at opklare forbrydelsen, men er ikke på sporet af gerningsmanden.

Af
Daniel Sennek

Det vil være synd at sige, at politiet er lige i hælene på den mand, der natten til den 29. september voldtog en blot 14-årig pige på P-pladsen på Ny Østergade i Roskilde klokken cirka to om natten. Det på trods af videoovervågning - både på diskoteket og i tunnelen, hvor de to passerede.

Det skriver Sjællandske.

"Det vil være at gradbøje hvor vi står for meget at sige at vi er på sporet af gerningsmanden," siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi til avisen.

Desperat beder han vidner om om hjælp til at opklare sagen, samtidig med at politiet endnu ikke har gennemset hele den bunke af videoovervågning fra diskoteket - eller for den sags skyld fra tunnelen under jernbanen fra Køgevej til Jernbanegade.

Han vil dog ikke tale om, at politiet er på bar bund i sagen.

"Det vil være at gradbøje vores situation lige så skævt som at sige at vi er på sporet af en gerningsmand," siger han til Sjællandske.

Publiceret 10 October 2018 09:28