Foto: Mostphotos

Tandlægebesøg gik HELT galt: Endte med slagsmål, peberspray og anholdelse

Man kan roligt kalde tirsdag for en noget atypisk dag på en tandlægeklinik i Munkebo på Fyn.

Af
Daniel Sennek

En 44-årig mand fra Kerteminde er nemlig blevet sigtet for trusler på livet og trusler mod politimand i tjeneste efter besøg i klinikken, der endte med en voldsom anholdelse af manden.

Det skriver Fyens.dk.

Episoden udspillede sig omkring klokken 12 i tandlægeklinikken i Munkebo. Og politiet var særdeles hurtigt på stedet - faktisk var de der allerede, inden der var brug for dem.

"Til alt held var en af vores kollegaer på briksen i et af tandlægeklinikkens rum. Hans hund havde slået hovedet op i hans kæbe og givet ham smerter i en tand, så han tog akut til tandlæge," siger Hans Jørgen Larsen, vagtchef hos Fyns Politi til avisen.

Politimanden, der var taget til tandlægen, var således vidne til, hvordan den 44-årige mand råbte og truede de ansatte. Politimanden gjorde sin identitet tydelig overfor manden, og bad ham om at dæmpe sig. Men manden ville det anderledes, og det endte i skubberi mellem de to.

"Vores kollega bad ham igen om at gå, hvis han ikke ville anholdes. Men han ville ikke gå, og han modsatte sig anholdelse," siger Hans Jørgen Larsen til fyens.dk.

Politimanden på tandklinikken måtte i sidste ende benytte sig af sin peberspray, samt tilkalde forstærkning, så den aggressive mand kunne anholdes.

Publiceret 10 October 2018 07:41