Bandeleder for den Internationale Klub, Danny Abdalla.

Bandeleder for den Internationale Klub, Danny Abdalla. Claus Bech / Scanpix

Danny Abdalla rasende efter tredje udvisningsdom: "Fucking korruption! Jeg kigger på dig!"

Selvom Danny Abdallas forsvarer var godt tilfreds med at hans klient undgik forvaring, så var hovedpersonen selv langtfra tilfreds.

12 års fængsel, samt udvisning af Danmark for skyderi, voldtægter, overdragelse af kokain og våbenbesiddelse. Det er straffen til Danny Abdalla i landsretten i Viborg. Dermed undgik han den forvaringsdom, som byretten ellers han idømt ham. Noget som hans forsvarer Martin Andersen er godt tilfreds med - i modsætning til hans klient.

Det skriver TV MIDTVEST.

Da dommen blev læst op, var der ro på den dømte, men da dommeren fortalte, hvorfor Danny Abdalla ikke skulle idømmes forvaring, blev den tidligere bandeleder rasende.

"Du kan ligeså godt give mig forvaring," råbte han ifølge TV MIDTVEST.

Det var dog tilsyneladende helt forventet, at Danny Abdalla kunne reagere voldsomt på dommen, så han blev omgående ført ud af lokalet. Rasende råbte han dog igen: "Fucking korruption! Jeg kigger på dig!"

Ifølge Martin Andersen er det ikke dommen, som Danny Abdalla er sur over - men mere skyldsspørgsmålet på de to voldtægter, som han nu er dømt for.

"De her voldtægter, det er noget, han tager afstand fra. Han siger, han er selv far. Han har sagt, at han selv har jagtet folk, der har begået de her ting, så det ligger meget fjernt fra ham. Og derfor rammer det ham jo hårdt - det tror jeg, at det vil gøre ved alle - lige præcis det her med sædelighed og overgreb på kvinder. Det er noget, han nægter, og derfor rammer det ham hårdt, at han ikke bliver frifundet for," forklarer Martin Andersen til TV MIDTVEST.

Publiceret 11 October 2018 12:41