Disse to mænd jages vildt: Kvæstede kvinde alvorligt - og tog flugten

En cyklist blev påkørt af to mænd på en knallert om eftermiddagen den 28. september på Chr. 8.s Vej i Silkeborg. Politiet beder nu om offentlighedens hjælp til at identificere de to mistænkte.

Af
Daniel Sennek

Den kvindelige cyklist blev påkørt af de to mænd fredag den 28. september klokken 14.06. Ulykken skete på Chr. 8.s vej iSilkeborg tæt ved Viborgbroen.

Ulykken efterlod den kvindelige cyklist med alvorlige skader - og det samme gjorde de to mænd. De havde nemlig voldsomt travlt med at flygte fra stedet efter påkørslen. Det gjorde de på knallerten, der er af ukendt mærke og uden nummerplader. De kørte i retning mod Søtorvet i Silkeborg centrum.

Da ulykken fandt sted kørte knallerten i den forkerte side af vejen og med høj hastighed. Midt- og Vestjylland Politi offentliggør nu overvågningsbillede af de to mistænkte i håb om, at nogen kan genkende dem.

Begge mænd beskrives som 25-30 år og almindelig af bygning. Føreren af knallerten har mørkt hår og var iført mørke bukser og sort jakke. Passageren var iført sort hue, mørke bukser og en mørk jakke med lyseblå felter.

Oplysninger om de to personer kan gives til Midt- og Vestjyllands Politi på 114.

Publiceret 11 October 2018 08:27