Pludselig bortført midt på parkeringsplads: Holdt fanget, tæsket og truet i kolonihavehus

Tre unge mænd er onsdag blevet idømt i alt fem år og ni måneders fængsel for at have bortført og frihedsberøvet to andre mænd.

De tre unge mænd på henholdsvis 18, 21 og 23 år, der alle stammer fra Sjælland, blev onsdag ved en domsmandsret ved Retten i Sønderborg idømt i alt fem år og ni måneders fængsel for bortførelse og frihedsberøvelse.

Bortførslen fandt sted for godt et år siden - den 6. november 2017, hvor de tre mænd bortførte og frihedsberøvede to unge mænd på henholdsvis 20 og 24 år fra en parkeringsplads i Gråsten med det formål at inddrive en større gæld.

Den ene bortførte mand var frihedsberøvet i et halvt døgn - den anden i et helt døgn. Den ene forurettede blev udsat for vold, trusler på livet - blandt andet under anvendelse af kniv - samtidig med at hans hænder var blevet fikseret med plastikstrips på ryggen. De to mænd blev holdt fanget i et lille kolonihavehus under bevogtning af de tiltalte.

De tiltalte blev dømt i henhold til anklageskriftet, hvor den 18-årige blev idømt to og et halvt års fængsel, den 23-årige blev idømt et år og ni måneders fængsel, mens den 21-årige blev idømt et år og seks måneders fængsel.

Den 23-årige ankede dommen til frifindelse, mens de to øvrige overvejer anke.

Publiceret 11 October 2018 10:14