Tidligt fredag morgen affyrede ukendte gerningsmænd skud mod et ægtepar. Foto: Steven Knap / Byrd

Tidligt fredag morgen affyrede ukendte gerningsmænd skud mod et ægtepar. Foto: Steven Knap / Byrd

Ægtepar fik chok-vækning: Udenlandske mænd stod pludselig i huset og affyrede gevær

Nordsjællands Politi oplyser nu, at et ægtepar vågnede ved, at et skud blev affyret op i loftet i deres soveværelse, da ukendte gernignsmænd tidligt fredag morgen brød ind i deres hjem

Af
Anne Dahl Kristensen

Scenen er næsten som taget ud af en skræmmende krimi. Men det var ganske virkeligt, det der fredag morgen fandt sted i en privat bolig på Bistrupvej i Birkerød.

Nordsjællands Politi oplyser i deres døgnrapport, at de kl. 04.47 modtog en anmeldelse om, at to gerningsmænd dukkede op ved den pågældende bolig, hvor de knuste en rude for at komme ind i huset. Herefter gik de mod soveværelset, hvor husets to beboere, en 70-årig mand og en 65-årig kvinde, lå og sov.

Den mandlige beboer vågnede, da ruden blev knust. Han så en gerningsmand med et gevær stikke dette ind gennem soveværelsets åbning, og der blev afgivet skud op i loftet, som ægteparret ikke blev ramt af.

Herefter flygtede de to mænd fra stedet i ukendt retning og ukendt køretøj.

Flere patruljer ankom kort tid efter til adressen, og der blev søgt efter de to gerningsmænd, men de var ikke længere i området.

De to gerningsmænd beskrives som:

A: mand, iført mørkt tøj, talte engelsk med accent.

B: mand, iført mørkt tøj, talte engelsk med accent.

Politiet efterlyser vidner til hændelsen og skriver i et Tweet:

"Har du set eller hørt noget usædvanligt i området omkring Bistrupvej i Birkerød i forbindelse med afgivelse af skud i en bolig, så ring til os på 114."

Publiceret 12 October 2018 10:46