Foto: Mostphotos

Golfklub groft vandaliseret: Kørte ræs på greens og smadrede flere golfbiler

Af
Jacob Nielsen

I morgen søndag er der sæsonafslutning i Odense Golfklub, men dagen bliver overskygget af en trist hændelse, skriver Fyens.dk.

Natten til lørdag har ukendte gerningmænd nemlig vandaliseret klubben, og Fyns Politi efterlyser i den forbindelse vidner, der kan have set noget.

Klubbens nyerhvervede golfbiler har været brugt til ræs. Instrumentbrættene er brækket op, og så har man kortsluttet bilerne for at få dem ud at køre. De er i løbet af natten blevet fundet efterladt forskellige steder rundt om i Odense.

"Min telefon ringede ved ettiden i nat. Det var politiet, som fortalte, at en vagt ved Syddansk Universitet, som havde været ude på sin runde, havde hørt en lyd, der undrede ham. Da han kiggede efter, kunne han se to elvogne, der kørte ræs i byggeområdet ved universitetet. Han prøvede at stoppe dem, men det kunne han ikke, og så ringede han til politiet," fortæller en chokeret næstformand i klubben, Mogens Hüttel, til Fyens.dk.

Også fire greens er blevet ødelagt, fordi bilerne har ræset rundt på dem, og klubbens traktor har man forsøgt at vælte et træ med.

Fyns Politi vil gerne høre fra vidner, der eventuelt har set eller hørt noget i området nær Odense Golfklub fra klokken 23 fredag aften og frem. Kontakt Fyns Politi på telefon 1-1-4.

Publiceret 13 October 2018 16:44