Foto: Mostphotos

Bestialsk overfald med kamphund: Mand fik bidt stykke af det ene ben

En 24-årig mand blev i dag ved Retten i Aarhus idømt fængsel i to år og tre måneder for et groft overfald under bandekonflikten i Aarhus sidste sommer

Retten i Aarhus mener, at den 24-årige, sammen med fem andre mænd i juni på Herningvej i Aarhus, trak en dengang 21-årig mand ud en bil, tæskede ham, pudsede en kamphund på ham, hvorefter de slæbte ham ind i en varebil og kørte ham til et område længere væk, hvor de efterlod ham.

Det var den 24-årige, der under overfaldet førte hunden, der bed den 21-årige, så han blandt andet fik et bidt et mindre stykke af det ene ben. Ud over hundebiddet fik den 21-årige også større flænger i hovedet, som efterfølgende blev behandlet på skadestuen.

Da den 24-årige er medlem af en bande og overfaldet skete under en verserende bandekonflikt, dømte retten ham efter straffelovens paragraf 81a, der som udgangspunkt dobler straffen op.

Bliv opdateret dagligt med de seneste 112-nyheder om ulykker, drab og vold fra lokalavisen.dk direkte i din mailboks. Tilmeldt dig 112-nyhedsbrevet her

"Selvom den tiltalte nægtede overhovedet at have været på stedet, fandt retten det bevist, at han aktivt havde deltaget i overfaldet, så jeg er meget tilfreds med dommen i dag, siger anklager Jhin Lee.

I forvejen har tre andre personer allerede fået dom for deres medvirken til overfaldet, mens en fjerde fortsat sidder varetægtsfængslet og venter på sin retssag. Det er foreløbigt ikke lykkedes politiet at finde frem til den sjette gerningsmand.

Den 24-årige ankede dommen.

Publiceret 16 October 2018 16:07