Video viser koldblodigt drabsforsøg på p-plads: Kan du genkende gerningsmanden?

Af
Jacob Nielsen

Den 21. februar i år blev en 28-årig mand forsøgt dræbt på en parkeringsplads på Bygmestervej nr. 15 i København NV. Nu frigiver Københavns Politi en overvågningsvideo fra p-pladsen, der viser selve drabsforsøget i håb om, at nogen kan genkende gerningsmændene, som kørte til og fra gerningsstedet i en stjålet VW Passat.

Episoden skete klokken cirka 21:35

Ved drabsforsøget, som skete klokken cirka 21:35 forblev chaufføren i bilen, mens medgerningsmanden steg ud ad højre bagdør og løb over til det 28-årige offer, hvor han afgav flere skud. Efter at have affyret skuddene løb gerningsmanden tilbage og satte sig ind på højre forsæde, og de to personer kørte væk.

Passaten kørte til P-plads ved Træets Kvarter i Ballerup, hvor den senere blev fundet udbrændt. Bilen havde reg.nr. AR95501, og den er stjålet fra en adresse på Bavneåsen i Hedehusene mellem Jul og Nytår i 2017. Bilen er set ved Træets Kvarter i Ballerup både før og efter drabsforsøget.

Københavns Politi Afdelingen for Organiseret Kriminalitet har valgt at offentliggøre vedhæftede video i håb om, at nogen kan genkende personen i mørkt tøj, der afgiver skud, eller kan give oplysninger om, hvem der har haft rådighed over Passaten i perioden efter brugstyveriet og indtil bilen bliver brændt af.

Håbet er, at gerningsmanden, som er iført mørkt tøj, kan genkendes ud fra sin beklædning, statur og gang/løbestil siger politikommissær Carsten Lerbjerg

Borgere kan henvende sig med oplysninger til Københavns Politi på telefon 1-1-4.

Publiceret 16 October 2018 10:06