Arkivfoto

Arkivfoto

To skaldede ekstremt aggressive mænd med tatoveringer: Gennembankede alt og alle på deres vej

Trak et meningsløst spor af vold efter sig

To skaldede mænd med tatoveringer optrådte ekstremt voldeligt tidlig tirsdag aften, hvor de hærgede ved Jerslev ved Kalundborg, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Kl. 17.17 anmeldte en 48-årig mand fra Eskebjerg, at han stod ud ved vejen, da en personbil passerede med høj fart. Han kiggede efter bilen, hvilket fik føreren til at bremse kraftigt op. Føreren og en passager fra bilen steg ud og løb efter anmelderen, medens de truede ham verbalt. Anmelderen løb ind i sit hus og låste døren, hvorefter mændene fra bilen knuste ruderne og kastede en tung genstand fra en trailer mod anmelderens bil. Herefter kørte de to mænd fra stedet i bilen, som politiet ikke fandt trods eftersøgning i området.

Kl. 18.26 anmeldte to mænd på 37 og 71 år fra Jerslev Sj., at de begge på et tidspunkt mellem kl. 16.00 og 17.00 var blevet udsat for vold af to aggressive mænd i en bil. Den 37-årige havde på Hovedgaden set en lyseblå personbil køre med høj fart, hvilket fik ham til at ryste på hovedet. De to mænd i bilen standsede, steg ud og gik i retning mod den 37-årige, som kørte fra stedet i sin bil. De to mænd fulgte efter, indtil den 37-årige standsede ved den 71-åriges bopæl. De to stod igen ud, men var bevæbnet med et jernrør, som de truede de to mænd med. Herefter knuste de flere ruder i den 37-åriges bil, og ved mændenes indgriben fik den 37-årige et slag i ansigtet, og den 71-årige fik en mindre kvæstelse på sine ene hånd.

De to mistænkte blev beskrevet som: A: mand, 20-25 år, 180-185 cm høj, skaldet og med tatoveringer, iført en rød bluse; og B: mand, 20-25 år, 180-185 cm høj, skaldet og med tatoveringer, iført mørkt tøj. De var kørende i en lyseblå personbil formentlig af mærket Daihatsu Charade.

Lokalpolitiet i Holbæk/Kalundborg arbejder ud fra en formodning om, at der kan være tale om samme bil og med de samme to mistænkte mænd i begge episoder. Personer, der kan bidrage med oplysninger til identifikation af mændene, kan henvende sig til politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagerne.

Publiceret 17 October 2018 16:50