Kvinde fortalte unge mellemøstlige mænd, at de havde parkeret på handicapplads: Det skulle hun aldrig have gjort

De unge mænd respons mod kvinden var et modbydeligt overfald. Nu efterlyses overfaldsmanden.

Da en kvinde var på vej ind for at handle i Rema 1000 ved Nørrekobel i Sønderborg, så hun nogle unge mænd, der parkerede deres bil på tværs af handicappladserne. Hun gik over til dem og nævnte, at de havde parkeret på handicappladser - men så gik de unge mænd amok.

Det skriver Jyllands-Posten.

Syd- og Sønderjyllands Politi modtog anmeldelsen om volden klokken 15.47 - og de er nu i gang med at efterforske overfaldet, hvor kvinden blev spyttet i hovedet og slået med knytnæve. Han fortæller, at politiet er i besiddelse af videomateriale fra den pågældende Rema 1000. Ud fra videoerne har man kunnet aflæse registreringsnummeret på bilen, den mistænkte kørte i.

Den formodede gerningsmænd, der slog fra sig, beskrives som:

Mand på 20-25 år, 165-175 centimeter høj, almindelig af bygning. Han har sort hår, sort fuldskæg, brun hud og er muligvis af mellemøstlig baggrund. Han talte dansk med accent. Manden bar en beige baseballkasket, en blå dynejakke, hvide bukser og sorte Nike-sko med en hvid sål.

Syd- og Sønderjyllands Politi opfordrer vidner, der har set eller hørt noget til hændelsen ved parkeringspladsen ved Rema 1000 på Nørrekobbel tirsdag eftermiddag.

Eventuelle oplysninger i sagen gives til politiet på telefon 114.

Publiceret 19 October 2018 07:30