Arkivfoto: Mostphotos

Arkivfoto: Mostphotos

Derfor fik pizzeria-ejer tæsk af aggressive kunder

Grov og grotesk vold i pizzeria

Af
Jeppe Rafn

Ejeren og en ansat i et pizzeria i Åbyhøj blev i går overfaldet af to unge mænd, der blev sure over, de skulle vente tyve minutter på at få mad, de var kommet ind i butikken og havde bestilt.

Kunderne blev aggressive og begyndte at kaste med ting, hvilket fik ejeren til at smide dem ud fra stedet. I den forbindelse blev ejeren trukket med ud på gaden, hvor den ene af kunderne fastholdt ham, mens den anden slog ham to gange med knytnæve i ansigtet og kastede en ukendt genstand i hovedet på ejeren.

En ansat forsøgte at komme ejeren til hjælp, men blev selv overfaldet og ramt af slap på armen og spark på balde og baglår, mens han prøvede at afværge.

"Det er jo grotesk, at man ikke har mere forståelse for at skulle vente på mad i 20 minutter en lørdag aften, hvor der typisk er travlt," siger Østjyllands Politis vagtchef Michael Ørum Møldrup.

"I den slags sager er gerningsmændene typisk unge personer, der er påvirkede af narko eller spiritus, men, men de to gerningsmænd i denne sag var kun ganske let påvirkede," fortæller vagtchefen.

De to gerningsmænd på 19 og 31 år blev anholdt og sigtet for vold efter episoden, der skete lørdag klokken 17.30. De blev løsladt efter afhøring, fordi politiet har vurderet, der ikke var grundlag for at fremstille dem i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.

"Vi går ikke i reten med nogen, hvor det er usandsynligt, de kan blive varetægtsfængslet," siger vagtchefen.

Publiceret 21 October 2018 12:30