Det var her i dette kryds mellem Dæmningen, Havnegade og Banegården, at den 18-årige kvinde natten til søndag prajede, hvad der skulle vise sig at være en pirattaxa ført af en chauffør, som absolut ikke ville hende noget godt.

Det var her i dette kryds mellem Dæmningen, Havnegade og Banegården, at den 18-årige kvinde natten til søndag prajede, hvad der skulle vise sig at være en pirattaxa ført af en chauffør, som absolut ikke ville hende noget godt. Foto: Google Street View

Ung kvinde voldtaget i pirattaxa: Chauffør i mørk stationcar efterlyses

Af
Jacob Nielsen

Natten til søndag blev en 18-årig kvinde udsat for en voldtægt, da hun var på vej hjem fra byen i Vejles natteliv. Nu håber Sydøstjyllands Politi, at offentligheden kan hjælpe med oplysninger til opklaring af sagen.

Den unge kvinde troede, at hun satte sig ind i en rigtig taxa, men det har efterfølgende vist sig, at der var tale om en såkaldt pirattaxa.

Kvinden prajede vognen i Vejle midtby i området Dæmningen/Havnegade/Banegården, da klokken var cirka 02.40. Hun bad om at blive kørt til sin adresse og bilen kørte derefter mod syd ud af byen mod Koldingvej og Højen.

Tæt på kvindens hjem standsede chaufføren bilen og voldtægten blev gennemført i bilen.

Bilen beskrives som en mørk stationcar og chaufføren som en mand på ca. 40 år og omkring 180 cm høj. Han er almindelig af bygning og talte dansk, men beskrives at have mellemøstligt udseende. Han var iført mørkt tøj.

Politiet vil meget gerne have hjælp til at identificere bilen, ejeren eller chaufføren. Har du lagt mærke til en ’pirattaxa’ i Vejle midtby natten til Søndag? – eller har du tidligere oplevet den omhandlede bil i nattelivet, så ring til Sydøstjyllands Politi på 1-1-4.

Publiceret 22 October 2018 11:22