Modelfoto: Mostphotos

Groft hjemmerøveri: Kvinde havde netop sendt børnene i skole, da det bankede på døren

En 48-årig kvinde fra Assentoft ved Randers var mandag udsat for hjemmerøveri

Af
Onlinered.

En 48-kvinde blev mandag morgen kort før klokken 08 udsat for et groft hjemmerøveri i sit hus på Storegade i Assentoft ved Randers. Det oplyser Østjyllands Politi.

Kvinden havde netop sendt sine børn afsted i skole, da det kort tid efter bankede på døren. Kvinden troede, at det var nogle af børnene, der var kommet tilbage, men da hun åbnede døren, stod der to maskerede mænd udenfor.

Den ene satte en fod i døren, så de kunne skubbe døren ind, og skubbede kvinden ind i køkkenet, mens han på gebrokkent dansk råbte "penge, penge", og han pegede på hendes fingerring, hvilket kvinden tolkede som om, de også ville have smykker.

Kvinden fandt nogle smykker frem og lagde dem på et bord. Pludselig tog den ene mand en lommekniv op fra lommen og holdt den mod hendes hals og sagde så igen "penge, penge". Kvinden fandt så nogle penge i sin pung og gav dem til manden.

Den anden mands telefon ringede, og de to mænd talte sammen indbyrdes på et sprog, kvinden ikke kunne tyde. Kort efter løb de begge hurtigt væk fra stedet.

Bliv opdateret dagligt med de seneste 112-nyheder om ulykker, drab og vold fra lokalavisen.dk direkte i din mailboks. Tilmeld dig nyhedsbrevet her:

De to mænd beskrives som:

A - ham der truede med kniv:

• Ca. 180 cm høj

• Bredskuldret

• Var iført en grå elefanthue med huller til øjne og mund

• Mørkeblå trøje med lynlås

• Mørke, gummilignende handsker

B - ham der talte i telefon:

• Ca. 170 cm høj

• Bredskuldret

• Iført mørk elefanthue, mørkt tøj og mørke gummihandsker

Et vidne har muligvis set den bil, de to mænd kørte i. Der var tale om sort bil - muligvis en Citroën Berlingo eller en Peugeot Partner. Bilen blev set køre meget hurtigt ad Gunderupvej til krydset ved Søndergade og videre sydpå i retning mod Stampen.

Østjyllands Politi er fortsat i gang med at efterforske sagen, men vil meget gerne høre fra vidner, der kan have set noget før eller efter røveriet, der altså foregik kort før klokken 08 mandag morgen.

Kontakt Østjyllands Politi på telefon 1-1-4.

Publiceret 23 October 2018 12:44