Foto: Jens Nørgaard Larsen / Ritzau Scanpix

Foto: Jens Nørgaard Larsen / Ritzau Scanpix ScanpixDanmark

Nicki Bille fyres efter anholdelse på åben gade: "Grænsen er langt overskredet"

Af
Jacob Nielsen

Mandag kom det frem, at fodboldspiller Nicki Bille er blevet anholdt på åben gade af Københavns Politi i en sag om trusler. Ifølge vidner trak Bille i forbindelse med en trafikuoverensstemmelse en pistollignende genstand og truede en cyklist i krydset mellem Larsbjørnsstræde og Studiestræde, skriver Ekstra Bladet.

Nu har Nicki Billes klub, Lyngby BK, allerede taget konsekvensen af episoden, selvom man endnu ikke har hørt Billes side af sagen. På klubbens hjemmeside skriver man.

"Lyngby Boldklub og staben omkring klubbens førstehold har kæmpet hårdt for at hjælpe Nicki Bille tilbage i både fysisk og mental form. Lyngby Boldklub gav Nicki Bille en chance til. Alle har ret til en mulighed mere, men desværre greb han den ikke. Sagen er særlig ærgerlig for alle de folk i klubben, holdkammerater og trænere, der i bedste tro og efter bedste evne har forsøgt at hjælpe Nicki den seneste tid. Vi kan på nuværende tidspunkt konstatere, at Nicki Bille har forbrudt sig mod klubbens værdier, etik og moral i en sådan grad, at det er uforeneligt med at repræsentere Lyngby Boldklub. Grænsen er langt overskredet – og det får naturligvis en konsekvens. Lyngby Boldklub vil derfor hurtigst muligt tage initiativ til at mødes med Nicki Bille og hans agent med henblik på at ophæve aftalen."

Publiceret 23 October 2018 08:47