Arkivfoto

Arkivfoto

Stærkt efterlyst ung mor fanget: Hun blev fældet af sine egne små piger

Tyveri udviklede sig pludselig til noget helt andet

Politibetjentene fik en uventet fangst, da de mandag klokken 15.53 rykkede politiet ud til en legetøjsforretning i indkøbscentret Waves i Greve syd for København, hvor to piger var blevet tilbageholdt af en vagt efter tyveri af slikkepinde.

Politiet fik kontakt til to piger på 8 og 9 år fra Greve, som havde stjålet to slikkepinde til en samlet værdi af 198 kr. fra legetøjsbutikken.

Pigerne kunne ikke sigtes for tyveriet, fordi de er under den kriminelle lavalder på 15 år. Politiet kontaktede derfor straks de sociale myndigheder, som politiet og de to piger mødtes med ved pigernes nærliggende bopæl kort efter. Myndighederne orienterede i den forbindelse forældrene om pigernes tyveri af slikkepindene. Politiet udfærdiger efterfølgende en socialrapport, som sendes til kommune til orientering.

På pigernes bopæl var begge forældre til stede. Men så opdagede betjentene, at den 29-årige mor var efterlyst af politiet med henblik på fremstilling i fogedretten, så hun blev frihedsberøvet med henblik på fremstilling i fogedretten tirsdag formiddag, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Publiceret 23 October 2018 10:50