Dette er en sløret version af fotoet, som Nordsjællands Politi udsendte i forbindelse med efterlysning af gerningsmændene til det blodige knivoverfald i maj.

Dette er en sløret version af fotoet, som Nordsjællands Politi udsendte i forbindelse med efterlysning af gerningsmændene til det blodige knivoverfald i maj.

14-årig konfirmand stukket ned på Bakken: 16-årig dreng kræves udvist

En 16-årig dreng fra København er tiltalt for særlig farlig vold, efter han 14. maj angiveligt stak en 14-årig dreng i både baller og bryst med en kniv

Af
Jesper Bjørn larsen

Anklagemyndigheden i Nordsjælland har rejst tiltale mod en 16-årig dreng i sagen om det knivstikkeri, der fandt sted på Bakken kort før klokken 22 den 14. maj i år.

Den 16-årige tiltales efter Straffelovens §245 stk. 1, der handler om særlig farlig vold, og der er endvidere taget forbehold for påstand om udvisning.

Ved knivstikkeriet, der skete i forbindelse med noget tumult mellem den 14-årige og en gruppe af gerningsmænd, blev en 14-årig dreng ramt af tre knivstik i henholdsvis brystregionen, højre og venstre balle, og måtte efterfølgende behandles for blandt andet en sammenklappet lunge.

Nordsjællands Politi offentliggjorde i forbindelse med efterforskningen af sagen flere billeder af de formodede gerningsmænd og fik i den forbindelse op mod 100 henvendelser fra borgere, som ville hjælpe med oplysninger.

Den 16-årige dreng, der hele tiden har nægtet sig skyldig, blev anholdt den 19. juni og har siddet varetægtsfængslet lige siden.

Retssagen bliver ført ved Retten i Lyngby og er berammet til den 7. og 16. november 2018.

Publiceret 25 October 2018 11:03