Foto: Københavns Vestegns Politi

Efterlyst i voldtægtssag: Hvem er manden på den sorte damecykel?

Københavns Vestegns Politi offentliggør nu billeder af en formodet gerningsmand til forsøg på voldtægt begået i Hvidovre den 10. juni klokken cirka 18:15

Af
Onlinered.

Politiet har efterforsket en sag om et voldtægtsforsøg i Hvidovre siden juni, men vælger nu at offentliggøre overvågningsbilleder af den formodede gerningsmand, da man ikke har haft held med at finde frem til personen.

Voldtægtsforsøget blev begået mod en ung kvinde i starten af 20’erne, da hun var på vej hjem fra Avedøre Station den 10. juni. Her blev hun antastet af gerningsmanden ved gangbroen/Naverporten.

Gerningsmanden omfavnede den unge kvinde, holdt hende fast og befølte hende. Manden stoppede dog sit forehavende, da et vidne kom til og fik hjulpet forurettede, hvorefter gerningsmanden undløb fra stedet.

Bliv opdateret dagligt med de seneste 112-nyheder om ulykker, drab og vold fra lokalavisen.dk direkte i din mailboks. Tilmeld dig nyhedsbrevet her:

Gerningsmanden på billedet beskrives som: Mand, 18-20 år, udenlandsk af herkomst, spinkel af bygning, 168-170 cm, med kort sort hår, fuldskæg, talte dansk med accent, iført hvid t-shirt og sorte Adidas jogging bukser med 3 hvide striber og kørte på en sort damecykel med trådcykelkurv, hvori der lå en grå kædelås.

"Vi har efterforsket dette overgreb siden juni og blandt andet analyseret en række tekniske spor i sagen. Samtidig har vi i en længere periode haft overvågningsbillederne efterlyst internt i politiet uden held. Derfor vælger vi nu at dele dem med offentligheden i håb om, at vi derigennem kan få hjælp til at identificere gerningsmanden," udtaler politikommissær hos Københavns Vestegns Politi, Henrik Hougaard.

Har du oplysninger til sagen kan politiet på Vestegnen kontaktes døgnet rundt på tlf. 4386 1448.

Publiceret 25 October 2018 11:54