Hvad skete der i det lille hjem i Kolding? Drabsmistænkte Bent jagtes stadig efter et år

Det er præcist et år siden, at den 61-årige Bent Ovesen forsvandt fra jordens overflade. Mistænkt for drabet på sin kone, Aase Ovesen, der blev fundet dræbt i parrets hjem.

Af
Daniel Sennek

I et år har politiets efterforskning ikke ført noget med sig, og drabsmistænkte Bent Ovesen er stadig ikke fundet. Politiet arbejder dog stadig på sagen - også selvom det nu er et år siden, at Bent Ovesen forsvandt.

Det skriver Jydske Vestkysten.

"Vi arbejder på sagen med de oplysninger, vi får ind. I øjeblikket er der ikke noget afgørende nyt. Vi ved af gode grunde ikke, hvor han er henne, men vi frygter, at han har gjort skade på sig selv. Derfor har vi ledt i flere havne blandt andet omkring Fredericia og i Lillebælt. Det sker ikke tit, at en mand forsvinder fra jordens overflade på den her måde," siger efterforskningsleder Frede Nissen til avisen.

Politiet har også ledt ved familiens sommerhus og i området omkring. Politiet vil ikke komme nærmere ind på, hvad der sker lige nu med efterforskningen.

Sagen startede, da en datter til parret fandt den 61-årige Aase dræbt - og Bent forsvundet sammen med parrets brune Ford Mondeo. Han er international efterlyst via Interpol, men politiet regner ikke med at finde frem til ham i live.

"Han er det, vi kalder økonomisk død. Der bliver ikke trukket eller hævet nogle penge på hans konti. Vi frygter, at han har gjort noget ved sig selv, og der er ikke andet, der tyder på, at det vil gå i en anden retning," siger Frede Nissen til Jydske Vestkysten.

Publiceret 27 October 2018 08:00