Dette er ikke bilen, som blev stjålet søndag i Vejle, men en af samme model Audi A7.

Dette er ikke bilen, som blev stjålet søndag i Vejle, men en af samme model Audi A7. Foto: Mostphotos

Mand stjal dyr Audi under prøvetur: Nu hænges han ud med navn af bilforhandleren

Af
Jacob Nielsen

Et frækt biltyveri fandt søndag sted hos bilforhandleren Linderoth i Vejle, hvor en ung mand i løbet af eftermiddagen kom ind i forretningen og fik arrangeret en prøvetur i en værdifuld Audi A7. Det skriver Fyens.dk.

Manden som "glemte" at aflevere den eksklusive bil retur har ifølge bilforhandleren vist sig at være en i forvejen kendt biltyv, som før har lavet samme nummer. Det skriver Linderoth i et opslag på Facebook, som meget vel kan bringe forhandleren ballade med ordensmagten, fordi man her hænger manden ud med navns nævnelse. I opslaget står blandt andet:

"Så har vi også haft besøg af tyvknægten MWT (censureret af red.) fra Middelfart, der ville købe vores fine sølv Audi A7! Han glemte blot at komme og betale, efter over 2 timers prøvetur. Det er nu bekræftet, at det er den samme mand som har stjålet bil hos WK Biler og Vestjysk Bilhus i Esbjerg! Det er da ikke for sjovt vi kommer på arbejde og udfører ærligt stykke arbejde hver dag (M)!!! DEL GERNE og pas på derude venner!"

Bliv opdateret dagligt med de seneste 112-nyheder om ulykker, drab og vold fra lokalavisen.dk direkte i din mailboks. Tilmeld dig nyhedsbrevet her:

Vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Patruljecenter Midt i Vejle giver denne vurdering af opslaget til Fyens.dk:

"Vi er opmærksomme på, at Linderoth har lagt noget op på Facebook. Vi kan ikke udelukke, at det kan være en overtrædelse af persondataloven, så derfor bliver det efterforsket sideløbende med tyveriforholdet af bilen."

Politiet har endnu ikke fået kontakt til personen MWT, oplyses det.

Publiceret 29 October 2018 13:17