Uhyggelig drabssag: Nu er lig fundet på gård

Alt tyder på, at det drejer sig om efterlyste 52-årige Lars Halvor Hermansen

Nordsjællands Politi har igennem de seneste uger arbejdet på at opklare, hvad der er hændt den efterlyste 52-årige Lars Halvor Hermansen fra Birkerød, som har været forsvundet siden tirsdag den 18. september.

Søndag aften fandt efterforskere fra Nordsjællands Politi liget af en mand på en ejendom i Helsinge i forbindelse med efterforskningen af den forsvundne Lars Halvor Hermansen. Liget formodes at være identisk med Lars Halvor Hermansen, idet flere unikke genstande på liget umiddelbart kan kædes sammen med den savnede.

Bliv opdateret dagligt med de seneste 112-nyheder om ulykker, drab og vold fra lokalavisen.dk direkte i din mailboks. Tilmeld dig nyhedsbrevet her:

Nordsjællands Politi har af flere omgange efterlyst Lars Halvor Hermansen, da flere spor pegede i retning af, at der kunne være begået en kriminel handling i forbindelse med hans forsvinden. Torsdag den 18. oktober resulterede politiets efterforskning i, at en 49-årig mand blev varetægtsfængslet i 14 dage, sigtet for at have dræbt Lars Halvor Hermansen samt for besiddelse af narkotika med henblik på overdragelse til et større antal personer.

Ejendommen, hvor liget blev fundet, har tilknytning til den varetægtsfængslede i sagen og har gennem de seneste uger været genstand for undersøgelser, der kunne lede politiet i retning af, hvad der var sket med Lars Halvor Hermansen.

Der efterforskes fortsat i sagen, og på baggrund af de omstændigheder, som liget blev fundet under, arbejder Nordsjællands Politi fortsat ud fra teorien om, at der er begået en alvorlig forbrydelse i forbindelse med Lars Halvor Hermansens forsvinden. Der afventes nu svar fra obduktionen, som finder sted tirsdag, hvor formålet blandt andet er at fastslå identiteten på den fundne samt dødsårsagen.

"Det er et stort gennembrud i sagen, at vi med stor sandsynlighed har fundet den savnede. Vi efterforsker nu videre for at få fastlagt det præcise hændelsesforløb," fortæller leder af personfarlig efterforskning i Nordsjællands Politi, politikommissær Henrik Gunst.

Nordsjællands Politi har i forbindelse med efterforskningen modtaget henvendelser fra borgere, som har bidraget til sagens fremdrift.

"Jeg vil gerne takke de borgere, som undervejs har delt efterlysningen af Lars Halvor Hermansen og henvendt sig til os med informationer," siger Henrik Gunst.

Se flere videoer på localeyes.dk.

Publiceret 29 October 2018 14:18